• Haberler
  • Ekonomi
  • Selçuk Geçer altının ulaşacağı zirve rakamı açıkladı! 'Gram altın bu fiyatlara…'

Selçuk Geçer altının ulaşacağı zirve rakamı açıkladı! 'Gram altın bu fiyatlara…'

Ekonomist Selçuk Geçer youtube kanalından yeni bir video yayınladı. Yayınladığı videoda ilerleyen günlerde altında meydana gelebilecek artışları değerlendiren Geçer, gram altının zirveyi göreceği tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer altının ulaşacağı zirve rakamı açıkladı! 'Gram altın bu fiyatlara…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomist Selçuk Geçer youtube kanalından yayınladığı bir videoda bu dönemin altın alma zamanı olduğunu iddia etti. Altında yükselişin devam edeceği vurgusunu yapan Geçer; "Altının 2024 yılı içerisinde 2300-2500 dolar aralığında yerleri göreceği kanaatindeyim. Türkiye açısından bakıldığı zaman gram altın zaten hem kur hareketinden dolayı hem ons hareketinden dolayı yükseliş hareketini devam ettirecek. Bence 2024’ün en geç ikinci çeyreğinde, biz 2300-2500 lira aralığında altın gram değerini konuşuyor olacağız. Daha önce de olabilir ama daha geç olabileceğine çok ihtimal vermiyorum. Gram altının yükseliş eğiliminin devam edeceğini görüyorum." dedi.

Selçuk Geçer altının ulaşacağı zirve rakamı açıkladı! 'Gram altın bu fiyatlara…'

"KISA VADEDE RİSKİ DAHA FAZLA"

Altındaki fiyat dalgalanmalarını değerlendirmesinin ardından gümüş için de değerlendirmelerde bulunan Geçer, "Gümüş daha büyük fırsatlar verebilir. Daha çok riskler doğurabilir. Kısa vadede riski daha fazla ama orta ve uzun vadede bana göre altına kıyasla daha çok gelir fırsatı sunuyor gibi görünüyor. Bunlar yatırım tavsiyesi değil. Türkiye ekonomisinde şu anda doğru şeyler yapılıyor. Fakat Türkiye ekonomisi hala çok kırılgan." şeklinde konuştu.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir. 

Bakmadan Geçme