Selçuk Üniversitesi, 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda 'Üniversite Özel Ödülü' kazandı

Selçuk Üniversitesi, Marble İzmir - 28. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda 60 üniversite arasında en çok proje başvurusuyla 'Üniversite Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Selçuk Üniversitesi, 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda 'Üniversite Özel Ödülü' kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri ile Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin proje başvurusunda bulunduğu yarışmada Selçuk Üniversitesini temsilen “Üniversite Özel Ödülü”nü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Köse Doğan aldı. 


Dekan Prof. Dr. Rabia Köse Doğan, yaptığı açıklamada “Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy olmak üzere Üniversite Özel Ödülü’nü kazanmamızı sağlayan hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Yaklaşık 60 üniversiteden bin 200 projenin başvuruda bulunduğu 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması’nda en çok proje başvurusuyla Üniversite Özel Ödülü’nü almaktan dolayı Üniversitemiz adına gurur duyuyoruz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme