• Haberler
  • Konya
  • Selçuk Üniversitesi'nde köpek saldırısı: 'Bugün hastanede can çekişiyor da olabilirdim'

Selçuk Üniversitesi'nde köpek saldırısı: 'Bugün hastanede can çekişiyor da olabilirdim'

Selçuk Üniversitesi Kampüsü sınırları içerisindeki yurtlarda kalan öğrenciler, akşam vakitlerinde köpeklerin kendilerine saldırdıklarını belirtti. Öğrenciler, yetkilere çağrıda bulunarak, 'Kampüs sınırı içindeki başıboş köpeklerin toplatılması lazım.' dedi. 

Tüm ülkede olduğu gibi  Konya’da da başı boş köpek sorunu çözülebilmiş değil. İnsanların yoğunlukta yaşadığı yerlerde de başı boş köpekler yoğunluk gösterirken, saldırı haberleri de gelemeye devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde öğrenci olan B.B., köpeklerin saldırısına maruz kaldığını ifade ederek, yaralanmaktan son anda kurtulduğunu vurguladı.

B.B., yetkililere çağrıda bulunarak, “Önlem alınsın. Bugün hastanede can çekişiyor olabilirdim.” açıklamasında bulundu. 

Selçuk Üniversitesi'nde köpek saldırısı: 'Bugün hastanede can çekişiyor da olabilirdim'
“BUGÜN HASTANEDE CAN ÇEKİŞİYOR DA OLABİLİRDİM”

Gençlerin yardımı sonrası kurtulduğunun altını çizen öğrenci B.B., olayı şu sözlerle aktardı: “Gökkuşağından çıktım yurda gidiyorum. Bir anda bir köpek bana saldırdı.

Sonra bu sayı 6’ya yükseldi. Hepsi üzerime saldırmaya başladı. Çığlıklarımı duyan çevredeki gençler, köpekleri kovaladı.

Ve öyle kurtuldum. Bu yıl içinde bir daha saldırıya uğramıştım ve yaralanmıştım. Yetkilerden ricam; Kampüs sınırı içindeki ve insanların yoğunlukta olduğu yerlerde başıboş köpeklerin toplatılması lazım.

Önlem alınsın, bugün hastanede can çekişiyor da olabilirdim.

Önlem alınmazsa daha kötü sonuçla karşılaşabiliriz. O zaman bunun hesabını kim ödeyecek.” B.B., dışında başka öğrenciler de başı boş köpeklerin saldırısına uğradığını belirterek, önlem alınması için yetkililere çağrıda bulundu. 
 

Özel Haber
Yorumlar 1
betül bektaş 29 Mayıs 2024 18:14

sokakta başı boş köpek olmamalı artık. geçen gün köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden yaşlı teyze, şimdi ise öğrenci. ardı arkası kesilmiyor, çözüm sunulmalı.

Bakmadan Geçme