Selçuk Üniversitesine Tasarım Yarışması'nda 4 ödül verildi

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ege Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliğince Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi desteğiyle düzenlenen Ege İhracatçı Birlikleri II. Ezber Bozan Tasarım Yarışması'nda 4 ödülün sahibi oldu.

Selçuk Üniversitesine Tasarım Yarışması'nda 4 ödül verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yarışmada profesyonel kategoride Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Lütfi Hidayetoğlu ve SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Saniye Zeyneb Akgün’ün “Sense Nest” isimli tasarımı ikincilik ödülü aldı.

 

Öğrenci kategorisinde Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü öğrencilerinden Hatice Esra Sungur dördüncülük başarısı göstererek EİB Özel Ödülü, Kübra Taşkın ise yedincilik başarısı ile EİB Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

 

Ayrıca öğrenci kategorisinde, 81 ayrı üniversiteden yapılan 791 proje başvurusu içerisinde 109 proje ile katılım sağlayan Selçuk Üniversitesi, “En Çok Katılım Sağlayan Üniversite Ödülü”nü de aldı. Ödül, Selçuk Üniversitesi adına Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Köse Doğan’a takdim edildi.

Bakmadan Geçme