Selçuklu Belediyespor'dan Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda ikincilik

Organizasyonun federasyonca yeterli şekilde duyurulmaması tepki çekti

Selçuklu Belediyespor'dan Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda ikincilik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı, Konya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler B kategorisinde ikincilik elde etti

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 18-20 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın son etabı Selçuklu Kelebekler Vadisi önünde gerçekleştirildi.

Büyük heyecana sahne olan yarışları Konyalı Federasyon Başkanı Konya’ya dahi yeterince duyuramaması basın camiasında tepkiyle karşılandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin birlikte takip etti.

 Türkiye genelinden yaklaşık 600 sporcunun katılım sağladı Türkiye Şampiyonasında, Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı Sporcusu Göktürk Yüzerler Yıldız Erkekler B kategorisinde ikincilik elde etti. Büyük heyecana sahne olan müsabakalarda, Selçuklu Belediyespor Kulübü takım halinde ise Yıldız Erkekler B kategorisinde de ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı. (SPOR SERVİSİ)

Bakmadan Geçme