Selçuklu'da Cuma Buluşmaları sürüyor!

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuk Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazı sonrasında hayırseverler tarafından yaptırılan Gümüşhan Camii'nin açılışı da yapıldı.

Selçuklu'da Cuma Buluşmaları sürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla istişare ederek Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmenin hedeflendiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Selçuk Mahallesi oldu. Bu kapsamda Cuma namazını Gümüşhan Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı, namazın ardından hayırsever tarafından yaptırılan caminin açılışına katıldı.

Başkan Pekyatırmacı: “Daha yaşanabilir bir Selçuklu hedefiyle geleceğe yürüyoruz”

Selçuklu Belediyesi olarak temelinde insana faydayı esas alan anlayışla hizmet planlaması yaptıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretiyor, onlardan gelen istek ve önerilere göre hizmet programımızı belirliyoruz. Çocuklarımız için kütüphaneler, okullar ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için sosyal tesisler, yılın her mevsiminde tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği sosyokültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sağlık, eğitim, kültür ve spor alanlarında yaptığımız çalışmalar ile daha yaşanabilir bir Selçuklu hedefiyle geleceğe yürüyor, 7'den 70'e her yaştan hemşehrimizin bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyoruz" diye konuştu.

Cuma namazının ardından Gümüşhan Camii’nin açılışı da dualarla gerçekleştirildi.

Pekyatırmacı, caminin yapımında emeği geçen hayırsever aile başta olmak üzere herkese teşekkür ederek caminin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Bakmadan Geçme