Selçuklu Diriliş Gençliği geleneksel iftar yemeğinde buluştu!

Selçuklu Diriliş Gençliği her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

29 Mart 2024 tarihinde Akşemsettin Mahallesi’ndeki Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen iftara çok sayıda dernek üyesi, gönüllüler ve gençler katıldı. Kurulduğu günden bu yana kültür, sanat, spor alanında pek çok faaliyete ve başarılara imza atan Selçuklu Diriliş Gençliği gönül dostları, dernek üyeleri ve gençleri aynı sofrada topladı.

Selçuklu Diriliş Gençliği Derneği çocukların, gençlerin eğitimini ve sosyal hayatını desteklemek amacıyla 2016 yılında kuruldu. Selçuklu Diriliş Gençliği spor, bilim ve teknoloji, medya okulu, kişisel gelişim, sanat, edebiyat, tarih gibi birçok alandaki projeleriyle çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Derneğin genç üyeleriyle kurucu ve yönetici kadrosu her yıl ramazan ayında iftar için buluşuyor. Bu yıl ki iftar yemeği de Selçuklu Diriliş Gençliği hizmet binasında yapıldı. “Geleneksel Selçuklu Diriliş Gençliği İftarı” dernek binasında düzenlendi. Dernek yönetim kurulu üyesi, İş Adamı Emrah Akman, iftar yemeğine dair görüntüleri sosyal medya hesabından “Geleneksel iftar davetimize Selçuklu Diriliş Gençliği yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler, sporcular, gençler katıldılar. Dernek, üyeleriyle gençleri aynı sofra etrafında buluşturduğu bu geleneksel iftarı her ramazan ayında düzenliyor. İftar her yıl bir aile ortamı samimiyeti içerisinde gerçekleşiyor. Gençler masaları kurdular, topladılar, yöneticiler pişirdiler, ikram ettiler. İftar yemeğimize destek olan, emek veren herkese teşekkürler…” mesajıyla paylaştı.

Selçuklu Diriliş Gençliği geleneksel iftar yemeğinde buluştu!

Bakmadan Geçme