Selçuklu, Meram ve Karatay Kaymakamları Yeniden Seçilen Merkez İlçe Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Yeniden seçilen belediye başkanları, ilçelerindeki gelişmeler ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunurken, kaymakamlar da başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundular.

Ziyaretlerde kaymakamlar, belediye başkanlarına yeni dönemde ilçelerinin daha da gelişmesi ve vatandaşların refah seviyesinin artırılması için işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladılar.

Bu anlamlı ziyaretler, ilçeler arasındaki iş birliğinin ve koordinasyonun daha da güçlenerek devam edeceğinin bir göstergesi oldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme