Selçuklu'da Cuma buluşmaları devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuk Mahallesi Selçuklu Külliyesi Hz. Ebubekir Cami'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu'da Cuma buluşmaları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Selçuk Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Külliyesi Hz. Ebubekir Camii'nde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, Selçuk Mahalle Muhtarı Mehmet Cırık eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı,“Hemşehrilerimizle güçlü bir bağımız var”

Selçuklu’da Cuma'nın bereketini Selçuk Mahallesi’nde yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu’da halkımızla güçlü bir bağımız var. Bunda en önemli etken iletişim kanallarımızı daima açık tutarak halkımızla iç içe olmamız.  Her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz ve halkımızın yoğun ilgisi ile devam eden Cuma Buluşmaları ile yaptığımız hizmetleri hemşehrilerimize anlatırken yapılacak çalışmalarla ilgili de onların görüş ve önerilerini dinliyoruz. Hamdolsun bu birlik ve beraberlik ruhu Selçuklu’da güzel hizmetlere dönüşüyor” dedi.

Bakmadan Geçme