Selçukya çocuk etkinlikleri büyük ilgi gördü

Selçukya Kültür Sanat Derneği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi işbirliği ile düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında eğitimci yazar Fatma Çetin Kabadayı, masal dinletisi ve eğitici yarışmalarla miniklerin gönlünü fethetti.

Selçukya çocuk etkinlikleri büyük ilgi gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat: “ Kitap ve kütüphane sevgisi küçük yaşlarda kazanılmasının önemi tartışmasız bir gerçek. Çağımızda bu konuda işimiz daha zor olsa da yapılması gereken anlamlı faaliyetler ve imkânlarımız da oldukça fazla. Çocuklarımıza sadece ders kitapları ya da test sınavları ile insani, milli, manevi değerleri öğretmenin de mümkün olmadığını biliyoruz. Bu yüzden kültür, sanat, edebiyat etkinliklerini çok önemli buluyoruz. Bu anlamda bize bu fırsatı verdikleri için başta İl Kültür Müdürlüğümüze, İl Halk Kütüphanesi’nin kıymetli idareci ve personeline şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Eğitimci yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya,  Konya İl Halk Kütüphanesi Md. Yrd. Nurcan Sevensoy’un takdim ettiği teşekkür belgesinin ardından hatıra fotoğrafları ile etkinlik sona erdi.
Selçukya çocuk etkinlikleri büyük ilgi gördü

Bakmadan Geçme