Selçukya'da Miniklerden Muhteşem Gösteri

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından her hafta düzenlenen Selçukya Şiir Akşamları programı miniklerin harika sunumuna ev sahipliği yaptı.

Selçukya'da Miniklerden Muhteşem Gösteri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koordinatörlüğünü Şair ve Yazar Derviş Ahmet Şahin’in yapmış olduğu programın birinci bölümünde ilk olarak sahneye Selçuklu Anaokulu Elma Şekeri Sınıfı Öğrencileri çıktı. Sınıf Öğretmenleri Fatma Çetin Kabadayı nezaretinde sırayla sahne alan 21 öğrenci yıl boyunca öğrendikleri deyimleri okudular. İlkokul öğrencileri Hilal Tuğçe Özdemir ve Esila Berber  Arif Nihat Asya’dan şiirler seslendirirken Zeynep Gülce Mete ise İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezberden okudu. Hatice Pınarcan’ın gitar çalması ile devam eden program da Tuğşad Kaan Özdemir ve Zeynep Gülce Mete’nin zeybek gösterisi yoğun alkış aldı.

ÖZEL GÜNE ŞİİRLER OKUNDU

Selçukya Şairlerinden Ahmet İnci’nin torunu Başak Paşaoğulları ile okumuş olduğu şiirle devam eden programda sırasıyla Hasan Ukdem, Ferhat Pekedis, Sevil Köse, Cengiz Çelik, Yakup Çak, Kazim Öztürk, Zeliha Büyükcengiz, Nesrin Erkan Sabuncu, Özlem Maria Zafer, Ahmet Üresin, Hüseyin Elmaskaya, Halim Demirörs, Hasan Karaca, İbrahim Demirtaş, Remzi Samancı,Remzi Karanfil, Tayyar Yıldırım ve Devriş Ahmet Şahin güne özel şiirlerini seslendirdiler, Program dernek Başkanvekili Devriş Ahmet Şahin’e yapılan sürpriz doğum günü kutlaması ile sona erdi

Bakmadan Geçme