Selçukya Şiir Akşamlarına yoğun ilgi

Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin her hafta düzenlemiş olduğu Selçukya Şiir Akşamları Konyalı şairlerden büyük ilgi görüyor.

Selçukya Şiir Akşamlarına yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin her hafta düzenlemiş olduğu Selçukya Şiir Akşamları Konyalı şairlerden büyük ilgi görüyor.

21 Mart Dünya Şiir Günü,Nevruz Bayramı ve Çanakkale Zaferi temalı şiirlerin okunduğu programın açılış konuşması yapan Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av.Fatma Şeref Polat,5 yılı aşkın bir süredir Konya 'da her pazartesi günleri şiir akşamları düzenleyerek bir ilki gerçekleştirdik.Etkinliğimiz Konyalı şair ve yazarlardan şiir severlerden tam not aldı.her geçen gün şair ve dinleyicilerimiz artıyor Konya merkezin yanı sıra Karaman'dan ve Ilgın'dan,Seydişehir'den ve diğer ilçelerimizden her hafta programımıza katılımcılarımız oluyor.Bugünde Dünya Şiir Günü münasebeti ile tüm şairlerimizin gününü kutluyor ve tüm şiir sevdalılaını her hafta Pazartesi günü Selçukya'ya bekliyorum dedi.

Engelsiz şair ve yazar Hasan Ukdem'in şiiri ile başlayan program,Ahmet Üresin'in Dünya Şiir Günü bildirisini okumasıyla devam etti.

Program Salih Sedat Ersöz,Kazim Öztürk,Halime Doğru,Nesrın Erkan Sabuncu,Fatma Çetin Kabadayı,Mehmet Uçar,Ahmet İnci,Cengiz Çelik,Ayşe Yavuz,İsmail Detseli,Remzi Samancı,Yakup Çak,Fatih Demir,Zeki Türker,Hasan Karaca,Yücel Uysal,Mehmet Ceviz,Muammer Yavuz,Tayyar Yıldırım,Sevil Köse,İbrahim Demirtaş ve Devriş Ahmet Şahin'in güne özel şiirlerini okumasının arkasından Prof.Dr.Saim Sakaoğlu'nun katılımcılara özel imzalamış olduğu kitap hediyesinin akabinde sona erdi.22-014.jpg

Bakmadan Geçme