SELÇUKYA yeni yıla şiirlerle başladı

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından her pazartesi akşamı düzenlenen Selçukya Şiir Akşamları, 2024'ün ilk gününde geleneği bozmayarak yeni yıla bir şiir ziyafeti ile başladı.

SELÇUKYA yeni yıla şiirlerle başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Konya şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda konuşan Dernek Başkanı Av. Fatma Şeref Polat; 6 Şubat’ta 11 ilde binlerce can kaybımızın olduğu büyük deprem, Filistin ve Gazze de devam eden insanlık dıramı ve son hafta Kuzey Irak da 12 Mehmet’imizin şehit edilmesi gibi millet ve ümmet olarak derin acılar yaşadığımız 2023 yılını her ne kadar takvim olarak geride bıraksak ta acılarını hala yüreğimizde taşıyoruz.2024 yılı inşallah hepimiz için lirik bir şiir tadında olur dedi.

SELÇUKYA yeni yıla şiirlerle başladı

Program Selçukyalı Şairler; Hasan Ukdem, Ahmet Üresin, Niyazi Başoğul, Mustafa Remzi Samancı, Nesrin Erkan Sabuncu, Ahmet Şener, Hüseyin Elmas kaya, Kazım Öztürk, Cengiz Çelik, Ömer Kılıç, Cemal Çalışkan, Münibe Tuncer, Ahmet İnci, Kamil Baysal, Şükran Pınarcan, Halime Doğru, Leyla Çeşmeci, Mustafa Şen, İbrahim Demirtaş, Tayyar Yıldırım, Yakup Çak ve Devriş Ahmet Şahin’in güne özel şiirlerini okumasının akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme