Selçukya'dan Abdurrahim Karakoç'a Vefa

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından her hafta düzenlenen Konya'nın ilk ve tek şiir programı Selçukya Şiir Akşamlarında vefatının 10. yıl dönümünde Usta Kalem Abdurrahim Karakoç şiirlerle anıldı.

Selçukya'dan Abdurrahim Karakoç'a Vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı  Av. Fatma Şeref Polat yapmış olduğu açılış konuşmasında; Hece ölçüsü ile yazmış olduğu şiirlerle Anadolu insanın  sesi olan Abdurrahim Karakoç, şiirlerinde aşkı, sevdayı, gurbeti, sosyal meseleleri, güncel olayları, Türk'ü, Türklüğe ve İslam'a olan sevgisini anlattı.Genlerinde şiir olan,şair bir ailenin mensubu olan Karakoç, son nefesine kadar şiir yazmaya devam etti.Şiir,şairin parmak izidir  diyen büyük şair yazdığı şiirlerle gönüllerde büyük bir iz bıraktı. Vefatının 10.yılında Şair Abdurrahim Karakoç ve  gönüllerde iz bırakan tüm şairlerimizi rahmetle yad ediyorum dedi.

Program Selçukya Şairleri  Hasan Ukdem, Ahmet Üresin, Cengiz Çelik, Fatma Çetin Kabadayı, Hasan Karaca, Nesrin Erkan Sabuncu, Ferhat Pekedis, Mehmet Uçar, Tayyar Yıldırım, İbrahim Demirtaş, Mehmet Ceviz, Ahmet İnci, Kazım Öztürk, Şükran Pınarcan, Sevil Köse, Remzi Samancı, Ahmet Şener, Bayram Sarıtaş, Tuğçe Ateş, Özlem Maria Zafer, Hatice Bağrıaçık ve Devriş Ahmet Şahin'in seslendirmiş olduğu Abdurrahim Karakoç  şiirleri ile sona erdi.

Bakmadan Geçme