Selman Özboyacı: Gençler hükümetimizi takdir ediyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, 'Şunu açıkça söylemem gerekir ki bütün gençler Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin duruşunu inkar etmiyorlar. Takdir ettiklerini söylüyorlar' dedi.

Selman Özboyacı: Gençler hükümetimizi takdir ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu'da kafeleri ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. Gençlerle yoğun şekilde ilgilendiklerini ve sohbet ettiklerini dile getiren Selman Özboyacı, "Konya çok büyük bir şehir. 31 ilçemize aynı anda yetişmeye çalışıyoruz. Gençlerin ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için onlarla da muhabbet ediyoruz. Ben de 33 yaşında genç bir milletvekili olduğum için gençlerle 5 yıldır olduğu gibi şimdi de elimden geldiğince daha fazla ilgileniyorum” dedi.

'GENÇLERİN DERTLERİNİ DİNLİYORUZ'
Gençlerin dertlerini, sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Selman Özboyacı, "Bugün Selçuker Plaza'yı ziyaret ettik. Burada baya kafe var, kafelerde de baya genç var. İşletmelerin hepsi doluydu. Buradaki amacımız aslında tamamen oy odaklı bir görüşme değil. Gençlerle buluştuğumuzda onların problemini, derdini, sıkıntısını dinlemek istiyorum. Ya da onların aklındaki felsefe, seçimle alakalı görüşü nedir bilmek istiyorum” diye konuştu.

'GENÇLERİ BİR OYDAN İBARET GÖRMÜYORUZ'
Tüm gençlere eşit mesafede yaklaştıklarını ve onları yalnızca bir oydan ibaret görmediklerini söyleyen Selman Özboyacı, "Bazen biz zaten AK Partiliyiz diye desteğini belirten genç kardeşlerimiz olsa da herkese meseleleri doğru şekilde anlatmaya çalışıyorum. Çünkü gençleri asla birer oydan ibaret görmüyoruz. Onlar bu ülkenin geleceğinde yer alacaklar ve meseleleri doğru okumaları lazım. O yüzden dilimiz döndüğünce doğru bir şekilde anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

'CUMHURBAŞKANIMIZI ANLATIYORUZ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti'yi ve vizyonlarını anlattıklarını belirten Selman Özboyacı, "Genç kardeşlerimizin aklında bazı soru işaretleri olduğunu görüyoruz. Biz de genç olduğumuz için hemen aynı dili yakalayıp onların aklındaki soru işaretlerini kolayca gideriyoruz. Cumhurbaşkanımızı, partimizi, vizyonumuzu anlatıyoruz. Ben gerçekten vatan, millet hassasiyeti olup da ön yargıyla yaklaşan, olumsuz bir tepki veren genç görmedim. Aksine konuştuğumuz zaman, 8-10 dakika emek harcadığımız zaman çok faydalı olduğunu görüyoruz. O yüzden saha çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

'HER GENCİMİZİN GÖRÜŞÜ KIYMETLİ'
Selman Özboyacı, "Gençlerimizin tepkilerini dinlemek, sorunlarını çözümlemek için elimizden geldiğince var gücümüzle çalışacağız. Her gencimizin görüşü kıymetli. Ama biz kendi görüşümüzü, partimizi anlatıyoruz. Ondan sonra artık gençlerimizi kalıcı şekilde kazanmaya bakalım şeklinde çalışıyoruz” dedi.

'HÜKÜMETİMİZİN DURUŞUNU TAKDİR EDİYORLAR'
Gençlerin fikirlerini önemsediklerini vurgulayan Özboyacı, “Şunu açıkça söylemem gerekir ki, bütün gençler dış politikada, savunma sanayide ve belli meselelerde asla Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin duruşunu inkar etmiyorlar. Çok da takdir ettiklerini söylüyorlar. Cumhurbaşkanımızla alakalı bir kere çok etkilendiğini söyleyen gençlerimiz çoğunlukta. Asla gençlerde AK Parti çok kötü gibi bir yorum yok. Bu durum gerçek değil. Bizim şahit olduğumuz şu ki, gençlerimizin çoğunluğu Cumhurbaşkanımızın, AK Parti'nin yanında. Ama biz kafası karışmış kardeşimiz, soru işareti olan kardeşimiz varsa onu gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

‘GÖNLÜNE GİRMEKTE ENGEL YOK'
Emek harcadıklarında gençlerin gönlüne girebildiklerini dile getiren Selman Özboyacı, "Zaten kendi perspektifimizden Türkiye'yi, AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızın mücadelesini anlattığımızda vatan, millet hassasiyeti olan bütün gençlerimiz, bu kritik bir seçim ve bu seçimde bizim Tayyip Erdoğan gibi güçlü ve karakterli bir lideri ülkenin başında tutmalıyız dediğini görüyoruz. O yüzden biraz emek harcadığımızda genç kardeşlerimizin gönlüne girmekte hiçbir engel yok” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Bakmadan Geçme