Selvi: Milletimiz istikrardan yana kararını verdi

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, 'Memnuniyetle görüyoruz ki milletimiz istikrardan yana kararını vermiş. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde herkesin üzerine düşeni yapmak üzere konsantre olduğunu gördük' dedi.

Selvi: Milletimiz istikrardan yana kararını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Meram'da saha ziyaretlerinde bulundu. Kamu kurumlarını ziyaret eden Selvi, “14 Mayıs'ta seçim sonuçları ortaya çıktıktan sonra milletimizin kanaatini sandıklara yansıtmasıyla birlikte, milletvekili seçimleri tamamlanmış ve Cumhurbaşkanlığı seçimi de az bir farkla da olsa ikinci tura kalmıştı. Bu doğrultuda da milletimizle buluşmak üzere teşkilatlarımızla seferber olduk” dedi.
‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ’
Saha ziyaretlerinde görüştükleri vatandaşların istikrardan yana kararlı olduğunu gördüklerini dile getiren Latif Selvi, "Memnuniyetle görüyoruz ki kurumlarımızdaki bütün çalışanlarımız, milletimiz istikrardan yana kararını vermiş. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda herkesin üzerine düşeni yapmak ve bulunduğu alanda en başarılı çalışmaları gerçekleştirmek üzere konsantre olduğunu gördük. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.
'MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ'
Latif Selvi, "Bütün görüşmelerimizde vardığımız nokta şu: Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye meclisiyle, yasamasıyla, yürütmesiyle, toplumuyla, kamu kurumlarıyla artık yapacağımız işlere odaklanmış ve Türkiye Yüzyılı inşasında görevlerini ifa etmeye hazırlanıyorlar. Biz de bu noktada milletimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
'OLUMLU DÖNÜŞLER MUTLU EDİYOR'
Vatandaşlardan gelen olumlu geri dönüşlerin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Selvi, sözlerini şöyle tamamladı: “Ziyaretlerimizde almış olduğumuz olumlu dönüşler bizleri mutlu ediyor. İnşallah Cumhurbaşkanımızın, Pazar akşamı açık ara farkla Cumhurbaşkanı olarak makamına yeniden tevdi edilmesi söz konusu olacak. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasıyla birlikte görevlerimize odaklanacağız. Arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER
 

Bakmadan Geçme