• Haberler
  • Spor
  • Şenol Güneş'in çok beğendiği futbolcu Beşiktaş'a mı transfer oluyor?

Şenol Güneş'in çok beğendiği futbolcu Beşiktaş'a mı transfer oluyor?

Beşiktaş, Zenit ile sözleşmesi sona eren skorer orta saha ile ilgileniyor. İşte Şenol Güneş'in çok beğendiği o Rus Futbolcu…

Şenol Güneş'in çok beğendiği futbolcu Beşiktaş'a mı transfer oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPOR HABERLERİ: Yeni sezonun iskeletini şimdiden hazırlayan Beşiktaş, nokta atış transferlerle 2023-24 sezonu kadrosunu tamamlamak istiyor.  

Sözcü’de yer alan bir habere göre, Teknik Direktör Şenol Güneş’in öncelik verdiği mevki orta saha. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten siyah beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in çok beğendiği  Rus Futbolcu Daler Kuzyaev’i transfer etmek istiyor.

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Rus futbolcunun Zenit'le olan sözleşmesinin bitmesi Karakartal için büyük bir avantaj…
Kariyerine Avrupa'da mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan bir takımda devam etmek isteyen 30 yaşındaki futbolcu, etkili driplingleri ve skorer oyunuyla dikkat çekiyor. 6 sezondur Zenit forması giyen Rus yıldız bu sezon 29 maçta 5 gol 6 asistlik ciddi bir katkı sağladı.

Kuzyaev'in temsilcisi ile ilk teması gerçekleştiren siyah beyazlı yöneticiler kısa süre içerisinde transferi noktalamak istiyor.

SPOR HABERLERİ - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme