Sergio Oliveira Brezilya yolcusu
Galatasaray'ın eski futbolcusu Sergio Oliveira, kariyerine Brezilya'da devam edecek. Deneyimli orta saha oyuncusu, Brezilya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Recife ile sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşındaki Portekizli futbolcunun Aralık 2026’ya kadar takıma katıldığı duyuruldu.
Daha önce Porto, Nantes, PAOK, Roma, Galatasaray ve Olympiakos gibi takımlarda forma giyen Oliveira, Portekiz Milli Takımı’nda da 13 kez görev aldı.
Roma ile 2021-2022 sezonunda UEFA Konferans Ligi zaferi yaşayan tecrübeli oyuncu, 2022-2024 yılları arasında Galatasaray’da oynadı. Sarı-kırmızılı formayla iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Oliveira, artık Brezilya’da yeni bir maceraya atılacak.
Bakmadan Geçme





