• Haberler
  • Asayiş
  • Şerit ihlali yapan kamyon iki araca çarptı: Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti

Şerit ihlali yapan kamyon iki araca çarptı: Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da şerit ihlali yapan kamyon karşı yönden gelen iki araca çarptı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Doğancı Mahallesi Bursa yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Fikret D. kontrolünde olan 16 ARK 291 plakalı kamyonet seyir halindeyken şerit ihlali yaptı. Kamyon, önce karşı şeritten gelen Rıdvan Y. kontrolünde olan 16 N 8448 plakalı otomobile ardından Ali Uğur’un kullandığı 16 AU 606 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu kamyonet ve araç 10 metre sürüklendi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  

İki ayrı araçta sıkışan 3 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı anne Fadik Uğur (70) ve oğlu Ali Uğur kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastanede tedavi altına alınan 16 N 8448 plakalı aracın sürücüsü olan Rıdvan Y’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.  

Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, jandarma ekipleri konu ile ilgili soruşturma başlattı.  

Bakmadan Geçme