Seydişehir Belediyesi ile SebelTaş A.Ş sözleşme imzaladı

Seydişehir Belediyesi ile Maden-İş Sendikası arasında, Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ'ta çalışan 22 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Seydişehir Belediyesi ile SebelTaş A.Ş  sözleşme imzaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KONYA HABER: Toplu iş sözleşmesinin ardından sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2023 yılı SEBELTAŞ 9. Toplu iş sözleşmesi kapsamında imzaladıkları sözleşmeyle birlikte çalışanların ücretlerini %70 oranında arttırdıklarını söyledi. 

Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ Beton Elemanları Makine İnş. San ve Tic. A.Ş. ile yetkili sendika arasında 01.01.2023-31.12.2024 tarihlerini kapsayan 9.  dönem toplu iş sözleşmesi Seydişehir Belediye Başkanı, SEBELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal ve Türkiye Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin tarafından imzalandı.  
 
Çalışanların haklarını her daim korumak için gayret ettiklerini belirten Başkan Tutal, “İşçilerimizin emeğinin karşılığını alnının teri kurumadan vermeye, imkanlarımız ölçüsünde daha iyi şartlara yükseltmeye gayret ediyoruz. Toplu iş sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Türkiye Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin “Çalışanın hakkını verme konusundaki duyarlı davranışlarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanımız ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal'a, Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Yapılan sözleşmemizin üyelerimize, işyerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

KONYA HABER - HAKİMİYET


 

Bakmadan Geçme