Seydişehir'de 19 Mayıs coşkusu

Konya'nın Sehdişehir İlçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri coşku ile kutlandı.

Seydişehir'de 19 Mayıs coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104’üncü yıl dönümü Seydişehir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Seydişehir’deki kutlamalar 16 Mayıs Salı günü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı, Hocalar ve Gönüllü Gençlerin Kaymak Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaretiyle başladı. Akabinde saat 14:00’de Hükümet meydanı önünden başlayan Gençlik Koşusu ve Gençlik Yürüyüşü yapıldı.

19 Mayıs Cuma günü Seydişehir’deki tören Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunmayla başladı. Tören daha sonra Atatürk Kapalı Spor Salonu yanındaki çim sahada gerçekleştirilen programla devam etti. 

Seydişehir’deki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Soner Balcı, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende şiirler okunurken Seydişehir Belediyesi judo ,tekwando ve muaythi takımları gösterilerini sundu. Resim ,şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler tarafından kahramanlık  türküler söylendi.

KONYA HABER -  KONYA HAKİMİYET 

Bakmadan Geçme