Seydişehir'de laleler rengarenk

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından şehrin çeşitli yerlerindeki parklara ve refüjlere dikilen laleler çiçek açmaya başladı.

Seydişehir'de laleler rengarenk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Kültürümüzün önemli bir parçası olan ve her yıl  caddeleri, kavşakları, parkları ve yürüyüş yolları süsleyen rengarenk lalelerle ile Seydişehir  bir başka güzelliğe bürünüyor. 

Aralık ayında dikimleri yapılan lale soğanlarının açmasıyla birlikte şehrin ayrı bir güzelliğe büründüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “peyzaj çalışmalarımız kapsamında daha önce ekimini yaptığımız laleler ve sümbüller,  şehrimizin geçiş güzergahlarını süsleyerek fotoğraf severlerin ilgi odağı oluyor. 

Parklarımız, orta refüjlerimiz ve diğer yeşil alanlarımız şehirlerin vitrini, görünen yüzüdür. Biz de şehrimizin ihtiyacı olan bütün yerlerde bu çalışmaları yapıyoruz. Seydişehir’imizde peyzaj ve çevre düzenlemesi konusunda ilçemize yakışır görüntüler ve güzellikler kazandırmaya devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda kavşak ve refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirerek görsel anlamda estetik bir görüntü kazandırıyoruz. Bahar ayı boyunca ekiplerimiz kavşaklar ve refüjlerde peyzaj çalışmalarına devam edecek" ifadelerini kullandı .

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme