Seydişehir Geyrekli Akçalar mahallesi doğalgaz'a kavuşuyor

Seydişehir'in kırsal mahalleleri arasında yer alan Akçalar ve Gevrekli mahallelerinin doğalgaza kavuşması için yapılan çalışmalar ve girişimler neticesinde Kesecik mahallesinden sonra Akçalar ve Gevrekli Mahalleleri de doğalgaza kavuşuyor. Akçalar ve Gevrekli Mahallelerinde düzenlenen programla başlayan çalışmaların Eylül ayında tamamlanması ve mahallelerde doğalgaz arzının verilmesi planlanıyor.

Seydişehir Geyrekli Akçalar mahallesi doğalgaz'a kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Gevrekli ve Akçalar Mahallelerinde düzenlenen programda konuşan Mahalle Muhtarları Yakup Uysal ve Akçalar Mahalle Muhtarı Hüseyin Artık, tüm mahalle sakinleri adına Milletvekili Ziya Altunyaldız’a, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Cengiz Ailesine ve Cengiz İnşaat Proje Müdürü Mustafa Öztürk’e teşekkür etti. 

Çalışmaların Akçalar ve Gevrekli Mahallelerine hayırlı olmasını dilen Cengiz İnşaat Proje Müdürü Mustafa Öztürk, “geçtiğimiz yıl milletvekillerimizin ve belediye başkanımızın desteğiyle Kesecik Mahallemize doğalgaz arzı sağlamıştık. Bu yıl da yine Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’ın ve Belediye Başkanımızın desteği ve gayretiyle Gevrekli ve Akçalar Mahallelerimizde de doğalgaz çalışmalarını başlatıyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Kırsal mahallelerde doğalgaz çalışmalarının devam etmesi için daha fazla gayret edeceklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizde doğalgaz ulaşmayan hiçbir merkez mahallemiz kalmadı. Tüm merkez mahallelerimize doğalgaz arzı sağlanmaktadır. Ayrıca geçtiğimiz yıl OSB’mizi ve kırsal mahallemiz olan Kesecik Mahallemizi de doğalgaza kavuşturduk. Bu sene yine kırsal mahallelerimiz arasında yer alan Gevrekli ve Akçalar Mahallelerimizi de doğalgaza kavuşturuyoruz. Burada gerçekleştirilen yatırım miktarı 62 milyon TL’dir. Bu dev yatırımın dönüşümü 25-30 senede olmaz. Bu doğalgaz projesi, getirisi düşünülmeden sadece vatandaşlarımıza hizmet olsun diye yapılan bir projedir. 

Bundan sonraki süreç içeresinde inşallah büyükşehir yasasıyla kasaba statüsünden mahalle statüsüne geçen Taraşçı ve Ortakaraören mahallelerimizi doğalgaza kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek. 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme