Seydişehir'de yol çalışmaları devam ediyor

Seydişehir Belediyesi ekiplerince ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerdeyol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir'de yol çalışmaları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin ana arterlerde sıcak asfalt çalışmaları ile Medaş ve Koski tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bozulan ara sokaklarda yol çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Ekiplerin ilçe genelindeşu ana kadar bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,”ilçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizdeki yollarımızın standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz yapmış olduğu program dahilinde sıcak asfalt ve soğuk asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seydişehir’e hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyeti de bizim en öncelikli vazifemizdir. İhtiyaç olan yerlerde ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yürütülen çalışmalar devam ediyor. Son bir yılda 285 Bin m²  sıcak asfalt, 150 Bin m²soğuk asfalt olmak üzere toplamda 435 Bin m²  asfalt serim,  59 Bin 500 m²parke taşı yol yapım çalışması gerçekleştirdik.

Ayrıca yol düzenleme, dolgu ve yama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tek gayemiz hemşehrilerimizinyaşam kalitesini artırarak  konforluulaşım sunabilmek” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme