SGK ve İŞKUR'dan Hâkimiyet Gazetesi'ne nezaket ziyareti
Konya'nın iki önemli kurum müdürü, Hâkimiyet Gazetesi ailesiyle bir araya gelerek kamu-basın iş birliğinin önemine dikkat çekti. Ziyaret, geleceğe yönelik başarı dilekleri ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Konya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Erkin Avcı ile Konya İŞKUR İl Müdürü Önder Çiftçi, Hâkimiyet Gazetesi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
KAMU VE BASIN ARASINDAKİ İLETİŞİM VURGUSU
Şehrin çalışma hayatı, istihdam projeleri ve kamu hizmetlerinin genel işleyişinin değerlendirildiği ziyarette heyeti; Hâkimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Rahmi Gündüz ağırladı.
Oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmede, kamu kurumlarının yürüttüğü çalışmaların vatandaşlara doğru bir şekilde aktarılmasında yerel basının üstlendiği kritik rolün önemi vurgulandı. Kamu ve basın arasındaki iletişimin daha da güçlendirilmesi gerektiği belirtilen sohbette, Konya gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürleri Erkin Avcı ve Önder Çiftçi, Hâkimiyet Gazetesi’nin yayın hayatındaki başarısını takdirle takip ettiklerini belirterek, tüm gazete çalışanlarına kolaylıklar diledi. Hâkimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek müdürlere teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen anlamlı bir hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

