SİGARA ZAMMI! 6 Nisan zamlı sigara fiyatları! Hangi sigara grubuna ne kadar zam geldi?

Geçtiğimiz günlerde sigaraya gelen zam ile birlikte vatandaşlar zamlı sigara fiyatlarını araştırıyor. Peki sigaraya ne kadar zam geldi? Hangi sigara grubuna ne kadar zam geldi? 6 Nisan 2024 en ucuz sigara ne kadar? İşte detaylar...

SİGARA ZAMMI! 6 Nisan zamlı sigara fiyatları! Hangi sigara grubuna ne kadar zam geldi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, geçtiğimiz günlerde sigaraya zam geldiğini duyurmuştu. 2 sigara grubuna yapılan 9 ve 6 liralık zammın ardından, Aybaş 2 sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu.  

SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ? 

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, BAT sigara grubuna 7 lira, TT sigara grubuna ise 6 lira zam geldiğini bildirdi. Sigaralar zamlı fiyatları ile bugünden itibaren satışa sunulacak.  

6 NİSAN 2024 GÜNCEL SİGARA FİYATLARI 

Gelen zamların ardından, Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 60 lira; BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 72 TL, en ucuzu 56 lira; TT sigara grubunun en pahalı sigarası 62 TL, en ucuzu 50 lira oldu. 

JTİ sigara grubu ise zammın ardından 1 TL'lik indirime gitti. Yeni fiyatlara göre sigara grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 56 lira oldu. 

Bakmadan Geçme