• Haberler
  • Siyaset
  • Sinan Oğan ve Özdağ RTÜK önünde ambargo açıklaması

Sinan Oğan ve Özdağ RTÜK önünde ambargo açıklaması

Cumhurbaşkanı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, RTÜK'ün Ata İttifakından oluşan partilere ambargo uyguladığını ifade ederek, ' Medya olarak bizi dinlemek zorundasınız'

Sinan Oğan ve Özdağ RTÜK önünde ambargo açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basının üstüne düşen görevleri yerine getirmesi için yasal olarak harekete geçeceklerini belirten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Bir karar aldık, yasaların bize vermiş olduğu hakları ve yasaların basına yüklemiş olduğu görevlerin de yasal yollardan gerçekleşmesi için harekete geçeceğiz. Bu konuda muhatabımız RTÜK olacak. RTÜK'e her gün, bundan 15 gün öncesinden başlayarak basın ve televizyonlarda çıkan haber programlarının kayıtlarını vereceğiz" şeklinde konuştu.

“BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
ATA ittifakı partilerinin bilinçli bir şekilde görmezden gelindiğini vurgulayan Özdağ, “Bu kayıtlarda Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın ve Ata İttifakı'nın bileşenleri olan Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi, Türkiye İttifakı Partisi'nin nasıl bilinçli bir şekilde görmemezlikten gelindiğini göstereceğiz ve ondan sonra yasanın uygulanmasını isteyeceğiz. Bütün haber bültenlerini CD ve flash belleklere yükleyerek, her adaya ne kadar zaman ayrıldı ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'a ne kadar zaman ayrılmadı, bunu kanıtlarıyla ortaya koyacağız. Ondan sonra RTÜK'ten işlem yapmasını isteyeceğiz." İfadelerine yer verdi. 

"SİNAN OĞAN EN BÜYÜK ADALETSİZLİK BİZE YAPILIYOR”
Adaleti sağlamak için çıkılan yolda en büyük adaletsizliğin kendisine yapıldığını söyleyen Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan şöyle konuştu: “Adaleti sağlamak için çıktığımız bu yolda en büyük adaletsizlik bize yapılıyor. Biz hakkımız olanı istiyoruz. Sayın basın mensupları, sizi Türk milletine şikayet ediyoruz. Sizinle beraber RTÜK'ü de şikayet ediyoruz. Medya olarak bizi dinlemek zorundasınız. Bizim sesimizi Türk milletine duyurmak sizin anayasal görevinizdir"

Yorumlar 1
Konyalı 07 Nisan 2023 19:59

Ata ittifakı muvaffak olur inşallah zafer partisi de mevcut iktidar ve 6lı masa ya ambargo koymaz . Türk milletine karşı nasıl siyaset yaptıklarını boy boy manşetlerden verir Türkiye o zaman işte çağ atlayacak hepsinin oyununu bozacak ata ittifakı

Bakmadan Geçme