Siz de Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Personeli Olabilirsiniz

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), dönem dönem ihtiyaç halinde istihbarat uzmanı, dil uzmanı, mühendis, İHA sistemleri pilotu, tekniker ve koruma ve emniyet memuru alanlarında personel alımı yapıyor. MİT'in personel alım şartlarıyla ilgili bilgi sahibi olmak için tıklayın…

Siz de Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Personeli Olabilirsiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde çevrilen propaganda dizileri ve filmleri, Milli İstihbarat Teşkilatı’nı gizemli tarafı dolayısıyla hem ilgi çekici yapıyor hem de yeni bir mesleğe yönlendiriyor.

Dönem dönem ihtiyaç duyulduğu zamanlarda gizlilik esasına uyarak alım yapan MİT, belli bazı şartlar öne sürüyor. MİT personeli olmak isteyenler, herhangi dal için gerekli şartları sağlamıyor olsalar dahi, bilgi, beceri, yetenek veya tecrübe sahibi birikimlerini düşünen adaylar, özgeçmiş formülünü doldurarak genel başvuru da yapabiliyor.

Genel başvuru içinse aşağıdaki temel şartlar aranıyor:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 35 yaşını doldurmamış olmak
  • En az ön lisans mezunu olmak ve üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarından mezun olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır).

Başvurular, MİT'in internet sitesinde bulunan "İş Başvuru Formu" doldurularak yapılıyor.

Başvuru sahiplerinin özgeçmiş formlarını doldurmaları, başvurularının kabul edildiği ve iletişime geçileceği anlamına gelmiyor. Başvuru sahipleriyle SMS, e-posta, sabit telefon veya cep telefonu aracılığıyla irtibat kurulabiliyor.

Siz de eğer MİT’in temel şartlarını taşıyorsanız şansınızı deneyebilir ve hayallerinizdeki mesleğe kavuşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme