• Haberler
  • Spor
  • Softbol Türkiye Şampiyonası Fethiye'de başladı

Softbol Türkiye Şampiyonası Fethiye'de başladı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, törenle başladı.

Şampiyona saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başladı. Kız öğrenciler 5 gün boyunca yarışacak. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar sürecek müsabakaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak.

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını dile getirerek, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.

 

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, açılış töreninde sporculara seslenerek, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz."dedi.

Softbol Türkiye Şampiyonası Fethiye'de başladı

Harun Reşit Yiğit, 16 ilden 500 sporcunun ve 33 takımın olduğunu belirterek, "Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme