Sokak hayvanlarına zehirli yiyecek verildi:  1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokak hayvanları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek katledildi. Olayda Olayda 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi öldü.

İhlas Haber Ajansından edinilen bilgiye göre, dün akşam sıralarında Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkiinde kedi ve köpeklerin yerde yattığını ve ağızlarından köpükler geldiğini gören vatandaşlar, durumu Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nü bildirdi.

Sokak hayvanlarına zehirli yiyecek verildi:  1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi öldü

İhbar üzerine bölgeye gelen Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri, zehirli yiyecek verilerek zehirlendiği tespit edilen kedi ve köpeklere müdahale etti. Veteriner hekimler tarafından müdahalesi yapılan 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi, zehirlenerek yaşamını yitirdi. 1'i ağır 4 köpeğin tedavisinin de devam ettiği bildirildi. 


Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma ve zabıta ekipleri de bölgede inceleme ve güvenlik kamerası araştırması yaptı. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise başka hayvanların zehirlenmemesi için bölgede temizlik çalışması gerçekleştirdi.
        

Bakmadan Geçme