Sokol Çikhalleshi, Siyah ve Beyaz gibi

Trendyol Süper Lig'in 2. Hafta karşılaşmasında Bitexen Antalyaspor'a konuk olan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Tümosan Konyaspor'da Sokol Cikhalleshi'nin performansı dikkat çekti.

Sokol Çikhalleshi, Siyah ve Beyaz gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 2. Hafta karşılaşmasında Bitexen Antalyaspor’a konuk olan ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Tümosan Konyaspor’da Sokol Cikhalleshi’nin performansı dikkat çekti.

Geçen sezonu Arabistan Ligi takımlarından Khaleej FC takımında geçiren Arnavut futbolcu, sezon başında Tümosan Konyaspor’a tekrardan katıldı. Anadolu Kartalı’yla sahaya çıktığı karşılaşmalarda zaman zaman ağır kalan Sokol Çikhalleshi, attığı gollerle de yeşil beyazlı taraftarların yüreğine su serpti.

Son olarak Bitexen Antalyaspor karşısında penaltıdan ağları havalandıran Arnavut futbolcu, bu karşılaşmada ortaya koyduğu futbolla adeta siyah ve beyaz gibiydi. 

Antalyaspor karşısında ilk yarıda kötü bir performans sergileyen Çikhalleshi, karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığı koşular ve gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. Zaman zaman ön alan baskılarında yetersiz kalan Çikhalleshi, maçın 60. Dakikasında penaltıdan golünü atmayı başardı.


 

Bakmadan Geçme