Son Dakika: DSP'den Cumhur İttifakı kararı

Adalet Kalkınma Partisinin sabah saatlerinde ziyaret ettiği Demokratik Sol Parti, 14 Mayıs :Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Son Dakika: DSP'den Cumhur İttifakı kararı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet Kalkınma Partisinin sabah saatlerinde ziyaret ettiği Demokratik Sol Parti, 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan’ı destekleme kararı aldı.

Sabah Saatlerinde Grup Başkan Vekili Binali yıldırım önderliğindeki AK Parti heyetinin kendilerini ziyaret ettiğini belirten, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, “Aksaykal, "Bugün AK Parti heyeti bizleri ziyaret ettiler. Türkiye'nin içinde bulunduğu iç ve dış gelişmeleri ve bizim DSP olarak bu gelişmelere yönelik politikalarımızın ve ilkeli duruşumuzun önemli bir özellik olduğunu da vurgulayarak yaşadığımız bu sıkıntılı dönemde DSP'nin parlamentoda da bir güç katkısının önemine vurgu yaparak bizimle yol yürüme arzularını iletmişlerdi.” Şeklinde konuştu. 

DSP ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENECEK
DSP’nin önemli bir görev üstleneceğini belirten Aksakal, “Bunu değerlendirdik. DSP önemli bir görev üstlenecektir. DSP'nin varoluşu Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, anayasasının ilk 4 maddesindeki hususların sonuna kadar korunması üzerine kurgulanmıştır.” Sözlerine yer verdi.

DSP’li isimler AK PARTİ LİSTELERİNDE OLACAK
DSP’nin devlet tecrübesi olduğunu vurgulayan Aksakal, “DSP'nin bir devlet tecrübesi vardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde desteklenmesi yönünde görüşümüzü oluşturduk. DSP'li isimler AK Parti listelerinde olacak" dedi.

Bakmadan Geçme