SON DAKİKA: Faizsiz 1 milyon TL Acil Destek Kredisi için Başvurular Başladı!

Tüm borç yükünü hafifletecek bir milyon TL'lik acil destek kredisi için başvuru ekranı aktif hale getirildi.

SON DAKİKA: Faizsiz 1 milyon TL Acil Destek Kredisi için Başvurular Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz ay Batman'da meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Doğal afetlerde Bakanlık eliyle sunulan nakdi destekler bölgede can ve mal güvenliği riskiyle karşı karşıya kalan halkın yeniden hayata tutunmasını sağlıyor.

Bakanlık bölgedeki esnafın yeniden kalkınabilmesi için faizsiz kredi desteği vereceğini paylaştı. Konuyla ilgili Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi meydana gelen sel zararına yönelik KOBİ'lere yapılacak 1 milyon TL'ye kadar faizsiz acil destek kredisini müjdeledi.

1 Milyon TL’lik Desteği Verecek Bankaların Listesi

Geri ödemeli olarak aylık taksitlerle kullanıma hazır hale getirilen kredi için başvurular Aralık ayının sonu itibariyle başladı. Selden zarar gören esnafların destek kredisine başvurabilmeleri için aktif hale getirilen başvuru ekranı yalnızca şu bankalar üzerinden değerlendirilebilecek:

l  

Ziraat Bankası

 

l  

Denizbank

 

l  

Halkbank

 

l  

Ziraat Katılım

O Şarta Dikkat! Eğer Kayıtlı Değilseniz…

Bakanlık tarafından desteklenen esnafın KOSGEB'e kayıtlı olması gerekiyor. KOSGEB'e kayıtlı olmayan işletmelerin KOSGEB'e kayıt yaptırdıktan sonra bu destekten faydalanmaları mümkün hale gelecek.

 

Bakmadan Geçme