Son Dakika: Kılıçdaroğlu, Özdağ görüşmesi başladı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi Genel Merkez binasındaki görüşmesi başladı.

Son Dakika: Kılıçdaroğlu, Özdağ görüşmesi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Parti Genel Merkezinde saat 13.32 itibari ile görüşme başladı. Kılıçdaroğlu’na CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak eşlik etti. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Toplantı sonrası basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu: “Sayın Genel Başkan ve arkadaşları bizleri kabul ettiler. Kendileriyle gayet güzel, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunlarını masaya yatırdık, değerlendirmelerde bulunduk. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkana Millet İttifakı'nın liderlerinin görüşlerini, yaptığımız çalışmaları, ortak mutabakat metni konusundaki düşüncelerimizi, anayasa değişikliği ile ilgili düşüncelerimizi konuştuk. Bazı sorular da sordu Sayın Genel Başkan. Olabildiğinde ayrıntılı şekilde bilgilendirdim. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var, dayanışmaya ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede Sayın Genel Başkan, arkadaşlarıyla görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi bütün ayrıntılarıyla Sayın Genel Başkan'a aktardık. Teşekkür ederim."

“KAMUOYU İLE GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise şu ifadeleri kullandı: “Biz de Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na ve heyetine teşekkür ediyoruz ziyaretleri için. Bazı sorularımız vardı, onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık ve aldığımız cevaplar çerçevesinde, yetkili kurullarımızda değerlendirmeler yapacağız. Tabii ATA İttifakı'nı oluşturan diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla ve Sayın Sinan Oğan'la bu toplantıdan önce değerlendirme yapmıştık. Sonrasında tekrar yine değerlendirme yapacağız. Ve kısa zaman içinde Türk kamuoyuyla görüşlerimizi paylaşacağız. Ben de tekrar Sayın Genel Başkan'a ziyaret için teşekkür ediyorum."

Kılıçdaroğlu ve Özdağ basın açıklamasında bulunurken ‘BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ’ sloganları dikkat çekti. 
 

Bakmadan Geçme