Son dakika: Ünlü sanatçı Ayla Algan Yaşamını Yitirdi!

Sinema ve tiyatronun ünlü oyuncusu Ayla Algan beyin kanaması geçirdi. 86 yaşında olan oyuncu hayatını kaybetti.

Son dakika: Ünlü sanatçı Ayla Algan Yaşamını Yitirdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tiyatro sanatçısı Ayla Algan aynı zamanda eğitmenlik, yönetmenlik ve şarkıcılık yetenekleri ile biliniyor. Çok uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat geçiriyordu. Beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

Cenazesi Aşiyan mezarlığına defnedilecek

Evinde saat 19.00 sularında senaryo okurken biranda rahatsızlanan Ayla Algan, yakınlarının çağırmış olduğu ambulans ile Taksim Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü ve beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Tüm müdahalelere karşı kurtulamadı.

Ayla Algan son döneme kadar İstanbul Drama Sanat Akademisinde eğitimlerine devam etti. İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde 6 Ocak günü saat 10.30’da Ayla Algan için bir tören düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, yapmış olduğu paylaşım ile taziyede bulundu. Paylaşım ise şu şekilde “usta tiyatro oyuncusu Ayla hanımı kaybettik. Sevenlerin başı sağ olsun. Ailesine sabır kendisinde Allah’tan rahmet diliyorum.”

Algan’ın cenazesi, öğle namazına müteakiben Teşvikiye camiinde kılınan namaz sonrası Aşiyan mezarlığına defni gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme