SONDAKİKA! UEFA'dan Konyaspor'a ceza

UEFA Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi Türk kulüpleri hakkında açıklama yaptı. UEFA dört kulüpten üçüne ceza kesti. İşte detaylar...

SONDAKİKA! UEFA'dan Konyaspor'a ceza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: UEFA Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi 4 Türk ekibi; Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Konyaspor'un mali yükümlülükleri için bir açıklama yaptı.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama, Beşiktaş'ın 2022 mali yılında belirlenen hedefleri yerine getirdiği aktarılırken Trabzonspor’un Başakşehir’in ve Konyaspor’un bu sorumlulukları yerine getirmediği belirtildi. 

UEFA, 2022-2023 sezonuna ait Mali Kontrol Kurulu, yükümlülüklerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle Konyaspor'a 100 bin Euro ceza verdi.

Açıklamada, "CFCB (Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi) Birinci Dairesi, 2022/23 sezonu boyunca 2019, 2020, 2021 ve 2022 mali yıllarını kapsayan başa baş gerekliğinin değerlendirmesini sonuçlandırdı. BU CFCB'nin kulüpleri eski kulüp lisanslama ve FFP düzenelemleri, 2018 baskısı temelinde son değerlendirişiydi." İfadelerine yer verildi. 
 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Bakmadan Geçme