Soner Dikmen, Kevin De Bruyne'e dönüştü

Arabam.com Konyaspor taraftarının sezon başında performansını en çok eleştirdiği isimlerden biri olan Soner Dikmen, attığı kritik gollerle dikkat çekiyor.

Soner Dikmen, Kevin De Bruyne'e dönüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Sezonun ilk devresinde bazı maçlarda gösterdiği performans nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan Soner Dikmen, Teknik Direktör Aleksander Stanojevic ile yükselişe geçti.

Tüm gollerini ceza sahasına geriden gelerek atan Dikmen, son haftalardaki skorer kimliği ile  adeta Manchester City’nin skorer orta sahası Kevin De Bruyne’e  dönüştü. Dikmen, Süper Lig’de oynanan son 2 maçta da gol atarak takımının aldığı 4 puanda önemli rol oynadı.

İlk golünü iç sahada 2-1 kazanılan lider Galatasaray karşısında atan Dikmen, daha sonra deplasmanda oynanan ve 2-2 biten Ümraniyespor maçının son anlarında da fileleri havalandırmıştı. Trabzonspor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden 29 yaşındaki Dikmen, Kayserispor karşısında attığı golle  bu sezonki gol sayısını 4’e çıkardı.

Dikmen’in skorer kimliği hakkında açıklamalarda bulunan Aleksandar Stanojevic, "Soner serbest oynuyor, ceza sahasına rahatlıkla girip skora katkı sağlayabiliyor. Bütün enerjisini sergiliyor" şeklinde konuştu.

KONYASPOR HABERLERİ -  HAKİMİYET SPOR

Bakmadan Geçme