Sosyal İnovasyon Ajansı'nda 'Bu Ders SİA'dayız' Programı Başlatıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı, önlisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile akademisyenler için yeni bir program başlattı: 'Bu Ders SİA'dayız'.

Sosyal İnovasyon Ajansı'nda 'Bu Ders SİA'dayız' Programı Başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı, önlisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile akademisyenler için yeni bir program başlattı: "Bu Ders SİA'dayız".

Sosyal sorunlara yenilikçi çözümler bulmayı hedefleyen Sosyal İnovasyon Ajansı, öğrenciler ve akademisyenler için özel etkinlik alanları sunuyor. Bu alanlar, lisans ve lisansüstü eğitim alan öğrencilerin kullanımına açık.

"Bu Ders SİA'dayız" programı, öğrencilerin ve akademisyenlerin derslerini Sosyal İnovasyon Ajansı'nda etkinlik mekanlarında işlemelerine olanak tanıyor. Program kapsamında sunulan hizmetler arasında ofis alanları, internet erişimi ve kablosuz wifi, sunum ve görüntü yansıtma imkanları, hoparlör sistemi, 40 kişilik kapasiteli mini toplantı salonu ve SİA terası bulunuyor.

Sosyal İnovasyon Ajansı etkinlik alanlarını kullanmak isteyen öğrenci ve akademisyenlerin 0332 205 39 40 numaralı telefondan randevu oluşturmaları gerekiyor.

Bu programla birlikte, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi, toplumsal sorunlara çözüm üreten genç beyinlere destek olmayı ve inovasyonu teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bakmadan Geçme