• Haberler
  • Ekonomi
  • Spor ürünleri satan dev mağaza zinciri iflas etti! AVM'lerdeki dükkanlar birer birer kapanıyor

Spor ürünleri satan dev mağaza zinciri iflas etti! AVM'lerdeki dükkanlar birer birer kapanıyor

Ünü tüm dünyaya yayılan spor malzemeleri ve ekipmanları satan Guardian Baseball, borçları ödeyememesi nedeniyle iflas başvurusunda bulundu.

Spor ürünleri satan dev mağaza zinciri iflas etti! AVM'lerdeki dükkanlar birer birer kapanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başta beyzbol olmak üzere, Amerikan futbolu, tenis ve basketbol gibi spor dallarında onlarca ürünü satışa sunan Guardian Baseball, artan maliyetleri ve borçları öne sürerek iflas başvurusunda bulunduğunu resmen açıkladı. 

Bizjournals.com sitesinde yer alan haberde; "Geçen yıl Louisville'in en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan yerel bir spor malzemeleri şirketi iflas başvurusunda bulundu." ifadeleri kullanıldı. 

Genel merkezi 3300 Ruckriegel Parkway'de bulunan Guardian Baseball, 3 Ağustos'ta Kentucky'nin Batı Bölgesindeki ABD İflas Mahkemesine Bölüm 11 iflas koruması başvurusunda bulundu. Bölüm 11 koruması, bir işletmenin işi canlı tutmak ve geri ödeme yapmak için alacaklı yükümlülüklerini ve borçlarını zaman içinde yeniden yapılandırmasını sağlaması bekleniyor.  

BEYZBOL ÖN PLANA ÇIKTI
.
Başkan Zev Bernard ve CEO Matt Kubancik tarafından kurulan Guardian Baseball, 2022'de Louisville Business First'ün Fast 50 listesinde 4. sırada yer aldı. 2021'de.

Spor ürünleri satan dev mağaza zinciri iflas etti! AVM'lerdeki dükkanlar birer birer kapanıyor

Fast 50 profilinde kurucular, Guardian Baseball'un kendi markasına yatırım yaparak ilgi çekmeden önce yalnızca Amazon'a özel bir şirket olarak başladığını söylediler. Kurucular, şirketin beyzbol ekipmanı endüstrisinde yıkıcı olmasını arzuladıklarını ifade ettiler.

Kasım 2022'de "Uzun süredir devam eden markaların çoğu, pazarlama ve performans söz konusu olduğunda bayat, marka adını tek başına kullanıyor" dediler. "Bu şekilde, Titanik denizinde bir sürat teknesi olmayı hedefliyoruz." Yeni çağın taktiklerini ve stratejisini kullanarak gezinebilir, deneyebilir ve diğer markaları geride bırakabilir.

Kaynak: Bizjournals.com Derleme: Hakimiyet.com - Göktuğ Efil
 

Bakmadan Geçme