• Haberler
  • Konya
  • Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!

Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!

Ssanyoung, Kent Plaza'da düzenlediği sergide piyasaya yeni sürülen araba modellerini tanıttı. Sergide konuşan YMY Maltepe Satış Danışmanı Saygı Öztürk, yeni modeller hakkında bilgiler verdi. Detaylar haberimizde...

Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ssanyoung, Kent Plaza'da düzenlediği sergide piyasaya yeni sürülen araba modellerini tanıttı. Konya'lı vatandaşların katılımıyla gerçekleşen sergi, yediden yetmişe herkesin dikkatini çekti. Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!

Ssanyoung firması, yeni modellerinde güvenlik adına farklı değişkenliklere gitti. Sergide Korando modelinin kaza anında farklı bir güvenlik sisteminin olduğu açıklandı.Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!

Sergide açıklamalarda bulunan YMY Maltepe Satış Danışmanı Saygı Öztürk, "2019 yılında Korando, Avrupa çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı. Birçok araç bu oranın altında kalırken Korando modeli, bunu başarılı bir şekilde yapıyor. Özellikle Korando modelinde herhangi bir kaza anında otomotik olarak çarpışma alanının bulunduğu yerdeki hava yastıkları patlar ve bu durumu en yakın 112 acil servisine bildirir" ifadelerini kullandı.Ssanyoung'un modelleri Kent Plaza'da sergilendi!.. O model çarpışma testlerinde yüzde 88 başarı oranı yakaladı!Otomotiv sektörünün büyüdüğünü vurgulayan Saygı Öztürk, "Otomativ sektörü bu yıl itibariyle daha da büyüyor. Elbette ekonomik olarak ülkece bazı sıkıntılar çekiyoruz. Türkiye otomotiv piyasası geçen yıla bazla 800 bin adedi yakalamış durumda. Biz de bu piyasa da en azından Sanyong ailesi olarak ürün çapında büyüterek, bu yıl itibariyle toress modeli, grand modeli ve tivoli modelimizle birlikte 2023'te satış adedinde daha büyük pay almak istiyoruz. Talep oldukça fazla" diye konuştu.

İLGİ OLDUKÇA YOĞUN 

Yapılan etkinlikten oldukça memun olduğunu belirten Öztürk, Akşam saatlerinde hareketliliğin arttığını söyledi. Öztürk, "Akşam saaterinde hareketlilik daha da çok artıyor. Yeni çıkan modellerimiz herkesin dikkatini çekiyor. Test sürüşü isteyen müşterilerimize de otoparkta bekleyen araçlarımız var. Herkesi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme