Suç örgütüne operasyonda 16 gözaltı: Aralarında örgüt lideri de var!
Ankara'da polisin, silah ticareti ve uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyon kapsamında 16 şüpheli gözaltına alındı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince silah ticareti ve uyuşturucu satışı yapan suç örgütü takibe alındı.
ADRESLERİNDE ÇOK SAYIDA SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU
Teknik ve fiziki takip sonrası ekipler düğmeye bastı. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, silahla yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen, çok sayıda suç kaydı bulunan ve uzun süredir aranan örgüt lideri A.A.’nın da aralarında olduğu 16 şüpheli yakalanarak gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar sonucu çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.