Şükran Eczanesi dualarla açıldı

Şükran Eczanesi büyük bir törenle ve dualarla Akabe Mahallesi Cemil Çiçek Caddesi'nde açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Şükran Eczanesi dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şükran Eczanesi büyük bir törenle ve dualarla Akabe Mahallesi Cemil Çiçek Caddesi’nde açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı. Şükran Eczanesini bizzat ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca da “Şükran Eczanesinin açılışı ile hizmet vatandaşın ayağına gelmiş oldu." dedi. Şehir Hastanesi, Adliye , Cezaevi , Karatay Üniversitesi , Karatay Belediyesi gibi pekçok kuruma çok yakın olan Şükran Eczanesi Akabe Mahallesi ve civarındaki vatandaşlar tarafından da takdir ile karşılanmıştır. Eczane konsepti ile de takdir ve beğeni toplamıştır.

Eczaneye adını veren Ecz. Şükran Tuncer ise “Pandemi dönemi hastalıklarla baş etmek kadar , hastalığa karşı önlem almanın da ne kadar önemli olduğunu bize gösterdi. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak, stres ve kaygılardan uzak durmak , gerekli kontrol ve takiplerin yapılması sağlıklı yaşam İçin gereklidir. Unutulmamalıdır ki en yakın sağlık danışmanınız eczanelerdir. Şükran Eczanesi olarak hedefimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmektir. Karatay Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca ve değerli arkaşlarına eczanemize yaptıkları nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. “ dedi.

ZEKİ DURSUN/KONYA

Bakmadan Geçme