Tabiat okulunda mezuniyet heyecanı

Okul dışı öğrenme programlarında mezuniyet Selçuklu Belediyesi tarafından devam ediyor.

Tabiat okulunda mezuniyet heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Dışı Öğrenme Ortamlarıyla eğitime farklı bir kapı aralayan Selçuklu Belediyesi, doğanın kalbinde öğrencilere yeni bakış açıları kazandırdığı Sille Tabiat Okulu yıl sonu etkinliğiyle eğitim dönemine ara verdi.
Selçuklu bünyesindeki pek çok Atölye ile öğrencilerin doğa ile baş başa bir şekilde kendilerini keşfetmelerine imkan sağlayarak onlara yeni tecrübeler kazandıran Sille Tabiat Okulu’nda 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında sabah ve öğlen grupları ile iki dönem boyunca toplamda 16 Atölyede 3019 öğrenci ile Atölye eğitimleri gerçekleştirildi. 

Düzenlenen programa Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Tahir Özer, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve eğitmenler katıldı. 
Selçuklu Belediye Başkan Vekili Özer: “SEDEP çok güzel bir iş birliğinin ürünü”
Programda konuşan Selçuklu Belediye Başkan Vekili Tahir Özer: “ Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP)’nın Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen örnek bir proje ve her bir markasıyla adından söz ettiren bir değer oldu. Emeği geçen herkese İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okullarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. 
 

Bakmadan Geçme