Milli Savunma Bakanlığı, Tahıl sevkiyatı kapsamında Ukrayna Çernomorsk Limanı'ndan 2 gemi daha hareket ettiğini, bugün Ukrayna'dan gelen ve Ukrayna'ya gidecek olan 2 geminin İstanbul'un kuzeyinde denetlemesi yapılacağını açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, "Tahıl sevkiyatı kapsamında; Ukrayna Çernomorsk Limanı'ndan 2 gemi daha hareket etti. Bugün ayrıca Ukrayna'dan gelen ve Ukrayna'ya gidecek olan 2 geminin de İstanbul'un kuzeyinde denetlemesi yapılacak." paylaşımında bulundu.
Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.