Tahir Akyürek oyunu kullandı Akyürek: 'Siyasiler söyleyeceklerini söyledi, şimdi Milletimiz konuşacak'

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Selçuklu Zeki Altındağ Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Barış içerisinde geçen bir kampanya sürecinin tamamlandığını belirten Akyürek, 'Bütün siyasi partiler, adaylar söyleyeceklerini söylediler. Şimdi artık milletimiz konuşacak. Seçimin şehrimiz, ülkemiz ve hem Türk-İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyoruz' dedi.

Tahir Akyürek oyunu kullandı Akyürek: 'Siyasiler söyleyeceklerini söyledi, şimdi Milletimiz konuşacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oyunu kullandı. 

Akyürek, oyunu kullanmak için Selçuklu Zeki Altındağ Ortaokulu’na sabah saatlerinde geldi. Oyunu 2157 nolu sandıkta kullanan Akyürek, yoğun bir kampanya döneminin sonuna gelindiğini ve bugünün final günü olduğunu belirtti.

Akyürek, "Bütün siyasi partiler, bütün adaylar söyleyeceklerini söylediler. Şimdi, artık milletimiz konuşacak. Seçim günündeyiz. Bu seçimin hem şehrimiz için hem ülkemiz için hem Türk-İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Konya’mızda barış içerisinde bir kampanya dönemini yaşadık. İnsanlarımızla barış içinde bir araya geldik. Şimdi de bir seçim gününde yine hamdolsun sağlıklı bir seçim sürecini yürütüyoruz. Herhangi bir problem gözükmüyor. Vatandaşlarımız sandıklara yoğun bir şekilde akın ediyor, oylarını kullanıyor. Akşam da neticeleri hep birlikte almış olacağız. Ben seçimimizin tekrar ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Hakk, milletimizi, memleketimizi muhafaza etsin diyorum. Oylarını kullanan bütün hemşerilerimize, vatandaşlarımıza da hayırlı olsun" dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’e, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme