Tahir Akyürek, Seydişehir'de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, ilçe ziyaretleri kapsamında Seydişehir ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Tahir Akyürek, Seydişehir'de vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Seydişehir’de vatandaşlarla buluştu. 
“DOĞRU ZAMAN, DOĞRU ADAM RECEP TAYİP ERDOĞAN“
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte ilçe merkezinde ve Bostandere Mahallesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Akyürek, Seydişehir ilçesinin gelişip, güçlenmesi için gayret ettiklerini, bundan sonra da aynı şekilde Seydişehir için çalışacaklarını dile getirdi. Akyürek, “Seydişehir güçleniyor. Cenab-ı Hakk daha da güzel günleri bizlere nasip etsin. İlçemizdeki yatırımların aksamamasını diliyorum. Seyyid Harun Veli çevresinde büyük bir çalışma var. Onu da inşallah hem Büyükşehir hem ilçe belediyemiz tamamlayacak. Ülke genelinde sadece son 20 günde  dünyanın en büyük yatırımlarının açılışı yapıldı. Cenab-ı Hakk utandırmasın. 14 Mayıs’ın hayırlı olmasını diliyorum. Bizim sloganımız şu: Türkiye Yüzyılı’nda doğru zaman, doğru adam Recep Tayip Erdoğan. Desteklerinizi dualarınızı bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
“AÇILIŞLARA VE TEMEL ATMALARA YETİŞEMEZ OLDUK”
Seydişehir temasları sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan KONYARAY Banliyö Hattı'nın temel atma törenine katılan Akyürek, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekti. Cumhur İttifakı ile birlikte hizmetlerin devam edeceğini belirten Akyürek, “Neredeyse açılışlara, temel atmalara yetişemez hale geldik. Şu anda da Konya tarihi açısından dönüm noktası olabilecek olan önemli bir yatırımın başlatıcısı olarak, temel atma töreninde burada bulunuyoruz. Bütün bu yatırımların ve hizmetlerin banisi olan, bunlar için iradesini ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu meydandan selam ve saygılarımızı gönderiyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımız ‘Konya’ya bak, Türkiye’yi gör’ ifadesini kullanıyordu. Çünkü Cumhurbaşkanımız, eğer İstanbul dışında başka bir şehirde yaşasaydım Konya’da yaşamayı isterdim diyor. Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. 21 yıldır Konya’mıza milyarlarca liralık yatırımların başlatıcısı oldu, sahibi oldu. Konya’mız bu büyük yatırımlarla tanıştı. Banliyö temel atması vesilesiyle bu önemli yatırımı Konya’mıza kazandıran tabii ki Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Ulaştırma Bakanımıza, Sayın Genel Müdürümüze, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, tüm katkı yapan dostlarımıza şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı. 
Akyürek, daha sonra AK Parti 23 ve 24. Dönem Milletvekili Mustafa Kabakçı ile birlikte Evliya Çelebi Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.
 

Bakmadan Geçme