Tahir Akyürek'ten Konya GİAD'a Ziyaret

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine sayılı günler kala AK Parti Konya Milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Tahir Akyürek'ten Konya GİAD'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi) Milletvekili Tahir Akyürek, bugünkü seçim çalışmaları kapsamında Konya’daki sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Akyürek, Konya Genç İş İnsanları Derneğini ziyaret ederek 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Akyürek, Konya ve Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Parti’nin yirmi yılda Türkiye’de hayal dahi edilemeyecek başarılara imza attığını belirten Akyürek, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Türkiye’de sessiz bir devrim yapılmıştır. Türkiye ekonomisi üretimi, istihdam ve ihracat rakamlarıyla tarihinin en parlak dönemini yaşıyor. Demokrasi ve insan hakları konusunda atılan adımlarla halkımız üzerindeki haksız uygulamalara son verilmiştir. Türkiye uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olmuştur” dedi.

Türkiye’nin bu gelişiminin devam etmesi için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin seçimden zaferle çıkmasının hayati önemde olduğunu belirten Akyürek, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri ligine çıkarmak için 14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yapacağız. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti, Türkiye’nin adını dünyanın güçlü ülkeleri arasına yazmak için çalışıyor. İç ve dış güçlerin tüm engellemelerine rağmen yaptığımız hizmet ve yatırımlarla bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır. Milletimiz yirmi yıldır olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye vereceği oylarla bu yolda bizi yalnız bırakmayacaktır. Çünkü biz bu hizmetleri ve yatırımları yaparken bizi engellemeye çalışan iç ve dış muhalefete karşı gücümüzü milletimizden alıyoruz. Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa ederken de milletimizden sandıkta alacağımız destek en büyük gücümüz olacaktır” dedi.

Akyürek, bu süreçte iş adamları ve sivil toplum örgütlerinin kendilerine verdikleri desteğin önemine dikkat çekerek dernek yönetimine teşekkür etti.

Konya Genç İş İnsanları Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Gülvezir Korkmaz’da Konya ve Türkiye’nin gelişimi için çalıştıklarını belirterek, “Her alanda güçlü bir Türkiye için çalışan liderlere ve partilere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.  

Bakmadan Geçme