Taksiciler bu sefer pazarlıkla karşı karşıya 

Beyoğlu'nda bir grup turist 20 kilometre mesafe için taksimetrenin açılmasını istemeyip 250 lira vermeyi teklif etti.  Taksi şoförüyle pazarlık yapmaya çalışan turistlerin o anı cep telefonu kameralarına yansıdı.

Beyoğlu Tepebaşı’nda yaşanan olayda 5 kişiden oluşan turistler yolculuk için bir taksiyi durdurdu. İhlas Haber Ajansından edinilen bilgilere göre turistler, taksiye binmeden önce taksimetrenin açılmasını istemeyip 20 kilometre yol için 250 lire fiyat vermek istediler. Taksi sürücüsü ticari taksilere fiyat vermek yasak diyerek,  “Taksi sürücüsü ile pazarlık yapmak yasak. Sen fiyat veriyorsun. Neden taksimetreyi kabul etmiyorsun? Burası Türkiye, taksiler sadece taksimetre ile çalışır” ifadelerini kullandı.

O anlar taksi sürücüsünün telefon kamerasına yansıdı

Taksi sürücüsü ilke turistlerin arasında dakikalar süren tartışmanın ardından turistler taksiye binmekten vazgeçti. Başka taksi bulmaya yönelen turistler son anda video kaydına alındığını fark ederek kameraya el salladı. Ardından geri dönüp sürücünün elinden telefonu eline alarak silmek istedi.

Taksi sürücüsünü buna müsaade etmeyerek aracıyla olay yerinden uzaklaştı.
 

Bakmadan Geçme