Tarih Tekerrür mü ediyor?

Adaylık krizinin ardından Saadet Partisi Genel Merkezinde Parti Lideri Temel Karamollaoğlu'nun açıklaması ile beraber Millet İttifakının adayı Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Tarih Tekerrür mü ediyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 6’lı masaya İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının Cumhurbaşkanı yardımcılığı önergesini kabul ettirmesi ile beraber Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu oldu.

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halka Partisi Genel merkezinde yaptığı Konuşmada esnasında yanına ‘Oğlum’ diye hitap ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, ‘Dostum’ diye ifade ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı alarak manşetimizde verdiğimiz fotoğrafa imza attı.

Fotoğrafın ardından herkesin aklına gelen soru ise Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın yıllar önce, o zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ve Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le verdiği fotoğraf karesine benzer olması akıllara tarih tekerrür mü ediyor sorusunu getirdi.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Yorumlar 1
İNSANOĞLU 09 Mart 2023 08:43

yazıklar olsun

Bakmadan Geçme