Tarihi Mengüç Caddesinde mezat keyfi

Mengüç Caddesi önceki gün akşam unutulmaz bir mezata ev sahipliği yaptı. İlginin büyük olduğu mezatta satışa sunulan ürünler göz kamaştırdı

Tarihi Mengüç Caddesinde mezat keyfi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mengüç caddesi'nde bir Kafe’de İsa Yılmaz tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanından antika tutkunlarının katıldığı mezatta birbirinden güzel antika ürünler sahibini buldu. Mezat öncesi Konya’nın değerleri Ramazan Küçükkoyuncu ve Adnan Demirci unutulmaz bir konser verdi. 

Tarihi Mengüç Caddesinde mezat keyfi

Mengüç Caddesi gibi Konya’nın tarihi değerlerinin bir arada olduğu bir ortamda mezat yapmanın ayrı bir keyif olduğuna dikkat çeken İsa Yılmaz, “Bu bölge hem merkeze yakınlığı ile hem nostalji görüntüleri ile özellikle Konya dışından gelen misafirlerimizin ilgi odağı olmuştu. Bizde bu imkanı değerlendirdik ve bundan sonra ki mezatlarımızı bu mekanda yapma kararı aldık.

Tarihi Mengüç Caddesinde mezat keyfi

Her Çarşamba günü akşam başlayacak olan mezata Konya’da ki antika tutkunlarının yanı sıra Konya dışından çok sayıda esnaf arkadaş ürünleri ile renk katacak. Amacımız bu tutkunluğa gönül veren herkesi bir çatı altında bir araya getirmek antika ürünleri gerçek değerinde alıcısına ulaştırmak” dedi.
 

Bakmadan Geçme